суббота, 13 августа 2011 г.

Позовна заява про видачу дубліката виконавчого листа та про поновлення строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання

Зразок заяви “про видачу дубліката виконавчого листа та про поновлення строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання”.


______________________ районний суд м. Києва,
___________________________________________.
(адреса, поштовий індекс)

Заявник (стягувач): П.І.Б._____________________________,
___________________________________________.
(адреса, поштовий індекс, засоби зв’язку)

Боржник: ___________________________________________
___________________________________________.
(адреса, поштовий індекс, засоби зв’язку)

Заінтересована особа: відділ Державної виконавчої служби
______ районного управління юстиції у м. Києві, ___________________________________________.
(адреса, поштовий індекс, засоби зв’язку)


ЗАЯВА
про видачу дубліката виконавчого листа та про поновлення строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання


На підставі рішення судді ________________ районного суду м. Києва (П. ініціали) від ___.___.____ р. у цивільній справі № _____ за позовною заявою (П.І.Б.) до (П.І.Б.) “про стягнення боргу”, мені було видано виконавчий лист № _____ від ___.___.____ р. про стягнення з (П. ініціали) на мою користь грошових коштів у сумі 83400,00 (Вісімдесят три тисячі чотириста) грн. 00 коп.

Зазначений виконавчий лист, у зв’язку із зміною місця проживання боржника, а також місця знаходження майна боржника, було надано до відділу ДВС ________________ районного управління юстиції у м. Києві (надалі - ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві).

З ___.___.____ р. виконавчий лист № _____ від ___.___.____ р. знаходився в провадженні ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві.

___.___.____ р. мене було повідомлено, листом ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р., що виконавчий лист № _____ від ___.___.____ р. повернуто на мою адресу: ____________.

До цього часу оригінал виконавчого листа № _____ від ___.___.____ р. я не отримав, хто з державних виконавців виніс постанову від ___.___.____ р. про повернення виконавчого документа мене не повідомлено, встановити конкретну особу, яка повернула виконавчий документ неможливо.

Вважаю, оригінал виконавчого документа було втрачено ВДВС у ________________ РУЮ у м. Києві після ___.___.____ р., що стверджується листами державної виконавчої служби:
- лист ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р.;
- лист ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р.,
- інші документи, зокрема, лист № _____ від ___.___.____ р., лист ДАІ № _____ від ___.___.____ р.

Також, листом ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві від ___.___.____ р. мене повідомлено, що боржник, станом на ___.___.____ р., за даними поштових переказів, перерахував 650, 00 (Шістсот п’ятдесят) грн. 00 коп., а всього боржником перераховано суму у розмірі 1000, 00 (Одна тисяча) грн. 00 коп. = (650,00 грн. + 350,00 грн.).

Враховуючи відсутність, як у мене, так і у ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві виконавчого листа № _____ від ___.___.____ р. на виконання рішення ________________ районного суду м. Києва від ___.___.____ р., а також те, що до ___.___.____ р. я не знав та не міг знати, що мені повернуто зазначений виконавчий лист,
ПРОШУ______________ районний суд м. Києва на основі ст., ст. 370, 371 ЦПК України:
- визнати поважною причину пропуску строку, який надається для пред’явлення виконавчого документа до виконання;
- поновити пропущений строк для пред’явлення до виконання виконавчого листа № _____ від ___.___.____ р. на виконання рішення ________________ районного суду м. Києва від ___.___.____ р. у цивільній справі № _____ про стягнення з (П.І.Б.) на користь (П.І.Б.) грошових коштів у розмірі 83400,00 грн. 00 коп.;
- видати дублікат виконавчого листа № _____ від ___.___.____ р. на виконання рішення ________________ районного суду м. Києва від ___.___.____ р. у цивільній справі № _____ про стягнення з (П.І.Б.) на користь (П.І.Б.) грошових коштів у сумі 83400,00 (Вісімдесят три тисячі чотириста) грн. 00 коп.

Додаток:
- квитанція сплати збору;
- копія рішення ________________ районного суду м. Києва ___.___.____ р.;
- копія виконавчого листа № _____ від ___.___.____ р.;
- копія листа ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р.;
- копія листа ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р.;
- копія листа ВДВС ________________ РУЮ у м. Києві № _____ від ___.___.____ р.;
- копії заяви боржнику та заінтересованій особі.

Стягувач ______________ (П. ініціали).
(Дата).

_______________________ Додаткові пояснення адвоката _______________________
Заява “про видачу дубліката виконавчого листа та про поновлення строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання” поєднує в собі звернення до суду для вирішення одразу двох процесуальних питань, які пов’язані з виконанням судових рішень у цивільних справах.
Зазначена заява подається до суду, який видав виконавчий документ (виконавчий лист або судовий наказ), справа розглядається в судовому засіданні з викликом сторін і заінтересованих осіб, їхня неявка не є перешкодою для вирішення питань про видачу дубліката виконавчого листа (судового наказу) та про поновлення строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий