суббота, 13 августа 2011 г.

Позовна заява про видачу виконавчого документа (листа)

Зразок заяви “про видачу виконавчого документа (листа)”


______________________ районний суд м. Києва,
___________________________________________,
(адреса, поштовий індекс)
(суддя (П. ініціали) цив/справа № ____________).

Заявник: П.І.Б._______________________________________,
___________________________________________.
(адреса, поштовий індекс, засоби зв’язку)

ЗАЯВА
про видачу виконавчого листа

__.__.2011 року суддею _____________ районного суду м. Києва (П. ініціали) ухвалено рішення у цивільній справі № ________ за позовом П.І.Б. до П.І.Б. “про визнання недійсним заповіту”, за участю третьої особи приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу (П. ініціали).
На виконання рішення суду від __.__.2011 р. у цивільній справі № ________ про стягнення з П.І.Б. витрат, пов'язаних з оплатою правової допомоги адвоката у розмірі 2000,00 (Дві тисячі) грн. 00 коп.,
ПРОШУ ____________ районний суд м. Києва:
- видати мені виконавчий лист у цивільній справі № ________.

Заявник ______________ (П. ініціали).
(Дата).

_______________________ Додаткові пояснення адвоката _______________________
“Який строк пред'явлення виконавчого листа до виконання?”.
Відповідно до частини 1 статті 22 Закону України “Про виконавче провадження” в редакції Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про виконавче провадження” та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб)” від 04.11.2010 р. № 2677-VI, строки пред'явлення виконавчих документів до виконання змінені.
Виконавчі документи щодо виконання судових рішень можуть бути пред'явлені до виконання протягом року, якщо інше не передбачено законом.
Відповідно до частини 3 статті 22 Закону України “Про виконавче провадження” в новій редакції, судові рішення про стягнення періодичних платежів (у справах про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом чи іншим ушкодженням здоров'я, втратою годувальника тощо) можуть бути пред'явлені для виконання протягом усього періоду, на який присуджені платежі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий